1975 Топпс # 496 Пепе Фриас Монтреал Експос ВГ Експос
Новак

1975 Топпс 496 Пепе Фриас Монтреал Експос ВГ Експос

DEN 1.00

Во достапна форма

Прикажаната слика е вистинското скенирање на картичката што ќе ја добиете Мора да има за секој обожавател на Пепе Фриас!. Одлично за секој колекционер на изложби во Монтреал. Ние сме #1 продавач на гроздобер картички преку Интернет, картичките на Дин има над 1,5 милиони спортски картички во инвентар. Едно наплата за испорака - без оглед колку картички - и повеќето нарачки испраќаат ист ден!. Прикажаната слика е вистинското скенирање на картичката што ќе ја добиете. Мора да има за секој обожавател на Пепе Фриас!. Одлично за секој колекционер на изложби во Монтреал. Ние сме #1 продавач на гроздобер картички преку Интернет, картичките на Дин има над 1,5 милиони спортски картички во инвентар. Едно наплата за испорака - без оглед колку картички - и повеќето нарачки испраќаат ист ден!. 1975 Топпс # 496 Пепе Фриас Монтреал Експос (Бејзбол картичка) VG Expos. Картите на Дин е основана во 2001 година од страна на Дин Ханли, колекционерски колекционер на картички и стана водечки онлајн продавач на гроздобер спортски картички и картички што не се спорти.

Главните карактеристики

Избор на клиент

Заднина 7, 48х48ин.
Новак
Заднина 7, 48х48ин.
Во достапна форма
DEN 2.00
Вреднување на стоката: