Комплет за оган од 6 мириси масла - миризливо масло од премиум одделение - 10мл - Смори, ноќен воздух, кола, топло чоколадо, кампфејт, исечено дрво
Новак

Комплет за оган од 6 мириси масла - миризливо масло од премиум одделение - 10мл - Смори, ноќен воздух, кола, топло чоколадо, кампфејт, исечено

DEN 271.20

Во достапна форма

6 - 10 ml стакло килибарни шишиња со лесно дистрибуција на евра капки (капки за вметнување во шише) 1 EA 10 ml шише со шминка, ноќен воздух, кола, топло чоколадо, камп -оган, исечено дрво. Употребите вклучуваат : сите бази на сапун; Восоци на свеќи (работи исклучително добро со восок од соја); Парфем; нецентрирани стапчиња или конуси; бањи; формулации за нега на тело и коса; дифузери на арома; домашни производи за чистење; или постојни незначија производи. Маслата за мириси на P&J Premium одделение се високо концентрирани, подобрени формулации дизајнирани од нашиот господар парфемер. Со повеќе од 30 години во индустријата, нашиот мајстор парфимери е сертифициран од ИФРА. Нашиот сет на оган се одликува со 6 наши премија за мириси на мириси, доставени до вас во прекрасна кутија за подароци. Поени за блиц> 202.

Главните карактеристики

Избор на клиент