Полнач за Chromebook Type C Chromebook Type C за полнач на Chromebook за Dell Chromebook, Dell Chromebook 3100 5190 Charger, Dell Latitude 5420 7420 5520 5320 7320 7400 7410 7390 5290 Полнач, кабел за адаптер за напојување на лаптопот
Новак

Полнач за Chromebook Type C Chromebook Type C за полнач на Chromebook за Dell Chromebook, Dell Chromebook 3100 5190 Charger, Dell Latitude 5420

DEN 159.84

Во достапна форма

ϟ 【Спецификации】 : Wattage : 65 W Maxcompatibational 45 W ~ 20 V 2.Output 5 V-3 A / 9 V-3 A / 15 V-3 A / 20 V-2.25 A, Внесете 100-240 V 50-60 Hz; тип на приклучок; : USB Type-C порта; Состојба : 100% ново. ϟ【COMPATIBILITY】Compatible with Latitude 5430 7330 7430 9430 5330 5530 7530 9330 5289 5290 5320 5400 5500 5410 5310 5510 e5420 7275 7320 7370 7520 5190 3390 3300 7200 7300 7400 7310 7285 7520 7389 7390 9410 9510 5175 7275 7212 3120 7210,XPS 13 7390 9300 9310 9333 9305 9365 9350 9360 9370 9380 2in1, Dell Chromebook 3100 3300 3380 3400 3500 5190 5300 5400 7200 7300 7486 P28 T P29 T P30 T P30 T P36 F P99 G P99 G P100 G P10 G P110 G P110 G P1111111 001 P30 T001 P101 G001 2-во-1. ϟ 【Преносен произведен со висококвалитетни материјали, брзо полнење, безбедно и издржливо, со над-заштита на напон, заштита од краток спој, преку тековната заштита. ϟ 【Безбедно】 : Имаме над 10 -годишно искуство во областа на лаптоп батерии и адаптери. Адаптерите за ACHER AC поминаа строго интелигентно откривање, како што е заштита од краток спој, над заштита на напон, заштита на празнење, преку тековната заштита, што е многу важно за циклусот на употреба на адаптерот и безбедноста. Сите полначи се опремени со високо квалитетен материјал за да обезбедат добри перформанси. Type 【Type Service Type : USB Type-C порта; Состојба : 100% ново. ϟ【COMPATIBILITY】Compatible with Latitude 5430 7330 7430 9430 5330 5530 7530 9330 5289 5290 5320 5400 5500 5410 5310 5510 e5420 7275 7320 7370 7520 5190 3390 3300 7200 7300 7400 7310 7285 7520 7389 7390 9410 9510 5175 7275 7212 3120 7210,XPS 13 7390 9300 9310 9333 9305 9365 9350 9360 9370 9380 2in1, Dell Chromebook 3100 3300 3380 3400 3500 5190 5300 5400 7200 7300 7486 P28 T P29 T P30 T P30 T P36 F P99 G P99 G P100 G P10 G P110 G P110 G P1111111 001 P30 T001 P101 G001 2-во-1.

Главните карактеристики

Избор на клиент