Држач за алатка AEXIT 8,8 mm DIA алатка со 123мм HSS кобалт метрички пресврт за вежбање бит ротирачки алатка 3PCS модел: 13AS35QO312
Новак

Држач за алатка AEXIT 8,8 mm DIA алатка со 123мм HSS кобалт метрички пресврт за вежбање бит ротирачки алатка 3PCS модел: 13AS35QO312

DEN 304.00

Во достапна форма

Материјал : HSS, кобалт; Должина на флејта : 75мм / 3 " Вкупна должина : 123мм / 4,8"; Дијаметар на дупче за дупчење : 8,8мм. Бит дијаметар : 8,8мм; Тежина : 113g. Име на производот : Бит за вежбање со пресврт; Содржина на пакетот : 3 парчиња X Twist Drill Bit. Страв : Директна дупка за вежба; Боја : боја на шампањ (748257 EWET463867 YUDR806318). Материјал : HSS, кобалт; Должина на флејта : 75мм / 3 ". Вкупна должина : 123мм / 4,8"; Дијаметар на дупче за дупчење : 8,8мм. Бит дијаметар : 8,8мм; Тежина : 113g. Име на производот : Бит за вежбање со пресврт; Содржина на пакетот : 3 парчиња X Twist Drill Bit. Страв : Директна дупка за вежба; Боја : боја на шампањ (748257 EWET463867 YUDR806318). Овој производ е изработен од челик со голема брзина и кобалт материјал. После користење на целосен процес на мелење, има посилна способност за сечење и подолг животен век.

Главните карактеристики

Избор на клиент