Ruitaiqin shitu 1pc природен аметист кластер приврзок природен кварц камен сурови кристали за мажи жени накит Виолетова реики минерална примерок подарок ylsh106
Новак

Ruitaiqin shitu 1pc природен аметист кластер приврзок природен кварц камен сурови кристали за мажи жени накит Виолетова реики минерална

DEN 1.33

Во достапна форма

1 Натуралниот кристал и камен имаат енергија од природата, кристалната точка може подобро да ја концентрира енергијата во горниот дел, се користи за заздравување, прилагодување на телото, најдобра алатка на духовното тело. ИМПОДЕЛНА ЕФИКТИЦИЈА НА РАБОТНИЦИ. Искрено електромагнетно зрачење. Кристална точка на компјутер на компјутер, ТВ, микробранова печка и други електрични производи или околу, може да го намали неговото зрачење, да го заштити човечкото тело нема да биде премногу мешање со електромагнетски бран. Овие камења се многу погодни за внатрешна декорација, како што се вазни полнила, декоративни украси, додатоци за резервоарот за риби, итн. Заздравете, прилагодете го телото, најдобрата алатка на духовното тело. ИМПОДЕЛНА ЕФИКТИЦИЈА НА РАБОТНИЦИ. Искрено електромагнетно зрачење. Кристална точка на компјутер на компјутер, ТВ, микробранова печка и други електрични производи или околу, може да го намали неговото зрачење, да го заштити човечкото тело нема да биде премногу мешање со електромагнетски бран.

Главните карактеристики

Избор на клиент