Protapes Pro флексибилен бутил сите временски лепења и лента за поправка на штит, ширина од 50 'x 6 , бела
Новак

Protapes Pro флексибилен бутил сите временски лепења и лента за поправка на штит, ширина од 50 'x 6 , бела

DEN 612.32

Во достапна форма

Pro Flex Patch и Shield Tape е цело време, флексибилна лента за поправка на бутил и штит Примена на ниска температура. Целата примена на временските услови. Екстремно ефикасно во навлегувањето на бетонски wallидови под одделение за вода. Стабилна форма -70 до 200 степени F. Pro Flex Patch и Shield Tape е цело време, флексибилна лента за поправка на бутил и штит. Примена на ниска температура. Целата примена на временските услови. Екстремно ефикасно во навлегувањето на бетонски wallидови под одделение за вода. Стабилна форма -70 до 200 степени F. Pro Tapes Pro Flex Patch и Shield Tape е цело време, флексибилна лента за поправка на бутил и штит. Тоа е најтешката, најагресивна лента за запечатување достапна. УВ отпорен за уверена долговечност. Брза, постојана поправка. Целата примена на временските услови. Погодно подготвени за употреба на големини на лепенка. Екстремно ефикасно во навлегувањето на бетонски wallидови под одделение за вода. Лесно се усогласува. Стабилна форма -70 до 200 степени F. Може да се користи за зајакнување на шевовите што не се лежат и за дополнителна безбедност околу рабници, отвори, оџаци, AC системи, антени или какви било уреди што вртат покрив. Оваа лента е лесна за нанесување на секоја чиста, сува површина. Тој е флексибилен и лесно е во согласност со формите, што го прави добро прилагодено за поправки на олуци, цевки или друга заоблена опрема.

Главните карактеристики

Избор на клиент