Замена на USB тастатурата Startech.com до адаптер PS/2 - F/M - USB тастатура до адаптер PS2 - USB до PS2 адаптер
Новак

Замена на USB тастатурата Startech.com до адаптер PS/2 - F/M - USB тастатура до адаптер PS2 - USB до PS2 адаптер

DEN 1.67

Во достапна форма

- Поврзете PS/2 компатибилна USB тастатура со компјутер преку порта PS/2 USB тастатура до адаптер PS/2/USB до адаптер PS/2. Белешка : Ова е адаптер за замена што може да се користи само со USB тастатури кои се во согласност со USB и PS/2. Ако тастатурата е испратена со сличен адаптер од овој адаптер ќе работи со тастатурата. Ако вашата тастатура не испрати со сличен адаптер од овој адаптер нема да работи со вашата USB тастатура. - Поврзете PS/2 компатибилна USB тастатура со компјутер преку порта PS/2. USB тастатура до адаптер PS/2/USB до адаптер PS/2. Белешка : Ова е адаптер за замена што може да се користи само со USB тастатури кои се во согласност со USB и PS/2. Ако тастатурата е испратена со сличен адаптер од овој адаптер ќе работи со тастатурата. Ако вашата тастатура не испрати со сличен адаптер од овој адаптер нема да работи со вашата USB тастатура. Адаптерот за пренос на податоци Startech.com има USB женски конектор и машка порта DIN PS/2, што ви овозможува да поврзете USB тастатура со компјутер преку порта PS/2.

Главните карактеристики

Избор на клиент

Alipis 1 пар
Новак
Alipis 1 пар
Во достапна форма
DEN 2.67
Вреднување на стоката: