Економија на дејствија на дејствија 81 ПЦС Блок на правоаголен мерач со сертификат за трагање на NIST 303-5311C M}
Новак

Економија на дејствија на дејствија 81 ПЦС Блок на правоаголен мерач со сертификат за трагање на NIST 303-5311C M}

DEN 1855.20

Во достапна форма

Сертификат за калибрација што може да се следи на N149 "во 0,001" чекори.950 "Во 0,050 чекори. 4 блокови : 1-4" во 1 "Чекори.950 "во 0,050 чекори. 4 блокови : 1-4 "во 1" чекори. Дел# 303-5311 C.149 "во 0,001" чекори.950 "Во 0,050 чекори. 4 блокови : 1-4" во 1 "чекори.-Нашите блокови за гази се произведени под внимателно контролирани услови и проверени од стандардот ASME B89.9-2002, дозволувајќи им Точност од +/- 6 милионити за големина под 1 "блок кога се користи на собна температура од 68 степени Фаренхајт (или 20 Целзиусови степени). - Инспекцијата се спроведува во овластена лабораторија ISO-9001 со мастер блок сет што може да се следи за NIST и отстапувањето на секој блок се евидентираат на формуларот за калибрација на трагање на NIST.

Главните карактеристики

ASME B89.1.9-2002 :

Избор на клиент