Кабел за врска ANSIPPF компатибилен со додатоци на Oculus Quest 2, 16FT VR слушалки Тип-C USB 3.2 линк кабел за мета потрага 2 и потрага по игри со игри, брз трансфер на податоци и полн
Новак

Кабел за врска ANSIPPF компатибилен со додатоци на Oculus Quest 2, 16FT VR слушалки Тип-C USB 3.2 линк кабел за мета потрага 2 и

DEN 2.33

Во достапна форма

USB 32 Gen1 5 Gbps/3 A ги пренесува податоците со брзина до 5 Gbps, 10 пати побрзо од USB 2.0 кабли, компатибилни со 2,0 (480 Mbps). Компатибилен за кабел за врски Q-uest2-врската ги поврзува Q-Uest и Q-Uest 2 со компјутер за игри за да можете да играте широк спектар на апликации и игри со о-кулус рифт-во исто време може да го наполни о -лус слушалки. Машки конектор со 90 степени е лесно да се вклучи во слушалките O-Culus Q-Uest 1/2 VR и го намалува облеката на кабелот. Кабел за врска 16 FT VR- Ергономскиот дизајн достигнува должина од 16 стапки и лесен, флексибилен дизајн обезбедува поголема слобода на движење од повеќето кабли за слушалки VR за добро искуство. Гаранција со висок квалитет и 12-месечна гаранција- Спирално заштитење со висок квалитет, како што се штити за заземјување за да се обезбеди конзистентна и стабилна врска. О-кулус 2 врски кабел со нашата гаранција без загриженост од 12 месеци и пријателска услуга за клиенти.2 Gen1 5 Gbps/3 A ги пренесува податоците со брзина до 5 Gbps, 10 пати побрзо од USB 2.0 кабли, компатибилни со 2,0 (480 Mbps). Компатибилен за кабел за врски Q-uest2-врската ги поврзува Q-Uest и Q-Uest 2 со компјутер за игри за да можете да играте широк спектар на апликации и игри со о-кулус рифт-во исто време може да го наполни о -лус слушалки. Машки конектор со 90 степени е лесно да се вклучи во слушалките O-Culus Q-Uest 1/2 VR и го намалува облеката на кабелот. Кабел за врска 16 FT VR- Ергономскиот дизајн достигнува должина од 16 стапки и лесен, флексибилен дизајн обезбедува поголема слобода на движење од повеќето кабли за слушалки VR за добро искуство.

Главните карактеристики

Избор на клиент