Црвена етикета Абразиви 6 x 48 инчи метални меленици за мелење цирконија за пескарење 40, 60, 80, 120 решетки, асортиман од 4 пакувања
Новак

Црвена етикета Абразиви 6 x 48 инчи метални меленици за мелење цирконија за пескарење 40, 60, 80, 120 решетки, асортиман од 4 пакувања

DEN 846.24

Во достапна форма

Пакетот содржи по еден : 40, 60, 80 и 120 ремени Цирконија Алумина е стандард за агресивно сечење, мелење и обликување на метали и многу тврдо дрво. Помош за мелење на врвот на врвот на палтото ја намалува топлината и овозможува ладилник што работи абразивно. Ултра силни, прецизни изградени двонасочни ленти за спојници може да се извршат во која било насока. Ние сме производител! Фабрика директна и вградена во САД со абразиви на црвена етикета. Загарантирани или пари назад. Пакетот содржи по еден : 40, 60, 80 и 120 ремени. Цирконија Алумина е стандард за агресивно сечење, мелење и обликување на метали и многу тврдо дрво. Помош за мелење на врвот на врвот на палтото ја намалува топлината и овозможува ладилник што работи абразивно. Ултра силни, прецизни изградени двонасочни ленти за спојници може да се извршат во која било насока. Ние сме производител! Фабрика директна и вградена во САД со абразиви на црвена етикета.

Главните карактеристики

Избор на клиент