Стрип за моќност на медицинско-одделение Трип Лајт, 6 места за болничко одделение, кабел од 15 метри, УЛ 1363
Новак

Стрип за моќност на медицинско-одделение Трип Лајт, 6 места за болничко одделение, кабел од 15 метри, УЛ 1363

DEN 3.33

Во достапна форма

Разновидна дистрибуција на електрична енергија надвор од околностите за нега на пациенти : Набавка на моќност надвор од околностите за нега на пациенти, како што се административни области или во просториите за жители на објекти за долготрајна нега кои не користат електрична опрема управувана од линијата за цели за дијагностицирање, третман или мониторинг Во согласност со спецификациите на UL 1363. Не за околината за нега на пациенти. Решение за медицинско одделение со шест продажни места во болничко одделение и кабел од 15 ' : 6 места за болнички одделенија NEMA 5-15 R-HG Обезбедуваат конзистентна моќност. 15 стапки со кабел со NEMA 5-15 P-HG болнички приклучок за болнички одделение обезбедува доволно достигнување до изворот на енергија. Метално куќиште. УЛ 1363 СОСТОЈБИ И ПРЕМИУМ БЕЗБЕДНИЦИ СОСТОЈБИ : Вградениот прекинувач за ресетирање 15А ја контролира моќта на сите места и ја штити лентата за напојување од преоптоварување. Дизајнот без прекинувач спречува единицата случајно да биде исклучена. Табовите за монтирање на копчињата и прирабниците го олеснуваат инсталирањето на оваа лента за напојување. Во согласност со спецификациите на UL 1363. Заштитата помага да се обезбеди побезбедна, почиста и поздрава околина : сребрена јонска облога во прав со медицински својства е 99,9% ефикасна што помага да се спротивстави на растот на штетните заболувања. Облогата ги исполнува барањата на JIS Z 2801 : 2000, меѓународен стандард за проценка на ефикасноста во медицинските премази. Сигурен производ целосно поддржан и поддржан : Овој производ е опфатен со ограничена гаранција за Lifetime и е поддржан од експертскиот тим за техничка поддршка со седиште во Чикаго на Трип Лајт преку телефон и е-пошта. Разновидна дистрибуција на електрична енергија надвор од околностите за нега на пациенти : Набавка на моќност надвор од околностите за нега на пациенти, како што се административни области или во просториите за жители на објекти за долготрајна нега кои не користат електрична опрема управувана од линијата за цели за дијагностицирање, третман или мониторинг. Во согласност со спецификациите на UL 1363. Не за околината за нега на пациенти. Решение за медицинско одделение со шест продажни места во болничко одделение и кабел од 15 ' : 6 места за болнички одделенија NEMA 5-15 R-HG Обезбедуваат конзистентна моќност. 15 стапки со кабел со NEMA 5-15 P-HG болнички приклучок за болнички одделение обезбедува доволно достигнување до изворот на енергија. Метално куќиште. УЛ 1363 СОСТОЈБИ И ПРЕМИУМ БЕЗБЕДНИЦИ СОСТОЈБИ : Вградениот прекинувач за ресетирање 15А ја контролира моќта на сите места и ја штити лентата за напојување од преоптоварување. Дизајнот без прекинувач спречува единицата случајно да биде исклучена.

Главните карактеристики

Избор на клиент