Delphi TD4459W Контрола на суспензија на рака
Новак

Delphi TD4459W Контрола на суспензија на рака

DEN 249.44

Во достапна форма

Булињата во Делфи се дизајнирани да ОЕ стандарди Бушините се произведуваат за постојан живот и да се намали бучавата. Делфи Бушингс дизајнирани за издржливост. Булињата во Делфи се дизајнирани да ОЕ стандарди. Бушините се произведуваат за постојан живот и да се намали бучавата. Делфи Бушингс дизајнирани за издржливост. Кога станува збор за избор на делови за системи за управување и суспензија, свртете се кон Делфи. Во задниот дел од САД и Канада, ние сме најпознати по нашата програма за управување со гориво, но во Европа ние сме еден од лидерите на пазарот во управувањето и суспензијата. И, се разбира, ние сме познати низ целиот свет за нашето богато ОЕ наследство. Сега го носиме нашето управување со портфолио од светска класа во Северна Америка и ние сме фокусирани на увозот. Без разлика дали сте техничар или DIYER, можете да им верувате на деловите за управување и суспензија на Делфи за вашите европски и азиски возила.

Главните карактеристики

Избор на клиент