Сензор-1 A-DS-GPSMD-D1-YEL-12, жолт
Новак

Сензор-1 A-DS-GPSMD-D1-YEL-12, жолт

DEN 940.80

Во достапна форма

12-паралелно-канал беше овозможено Претплата- бесплатна операција. Стандардна магнетна монтажа. Направено во САД. 12-паралелно-канал беше овозможено. Претплата- бесплатна операција. Стандардна магнетна монтажа. Направено во САД. Сензор-1 A-DS-GPSMD-D1-YEL-12 A 12 пакет GPS Сензор за брзина на земја со 4 пински засилувач за засилувач за Дики-Johnон или монитор Johnон-Деер со ажурирање од 1 Hz по S со дисплеј.

Главните карактеристики

Избор на клиент