YG Entertainment Idone Products Fan Products Yg Изберете држач за зафат на BlackPink Squareup
Новак

YG Entertainment Idone Products Fan Products Yg Изберете држач за зафат на BlackPink Squareup

DEN 207.84

Во достапна форма

Официјална YG забава за забава и стока од YG Select Пред-нарачка од 17-ти септември 2018 година до 4 октомври, 2018 година. Направено од компјутер / TPU, произведен од Tradit. Големина : 46 x 41 x 20мм (1,8 x 1,6 x 0,78in), 8g (0,28oz). На 4 октомври, ќе можете да добиете нова стока на Black Pink Уживајте во новата стока за држач за држачи на Black Pink Squareup! Yg. Сите права се задржани затоа што нашите производи се испорачуваат на глобално ниво, пакувањето може да биде малку оштетено за време на процесот на испорака. Ве молиме, бидете свесни за ова и однапред се извинуваме ако тоа се случи бидејќи не сме во можност да ги контролираме појавите за време на процесот на испорака.

Главните карактеристики

Избор на клиент