XWWDP детална четка поставена синтетичка четка за четки за четка за четка за четка за четка за четка за четка за четка за четка за боја
Новак

XWWDP детална четка поставена синтетичка четка за четки за четка за четка за четка за четка за четка за четка за четка за четка за боја

DEN 3.00

Во достапна форма

Најлон волна, деликатна и флексибилна без опаѓање на косата, долгорочна употреба без сплит краеви и без виткање Косата на четката е густа, така што капацитетот за складирање на вода е голем, и може да ја собере бојата на бојата. Повеќекратниот процес на притискање може ефикасно да го спречи интерфејсот да падне и да се олабави. Четки доаѓаат во различни големини и форми, а различни форми ги задоволуваат вашите различни уметнички и сликарски потреби. Сет за уметност четка, споделете боја за да го разубавите вашиот секојдневен живот. Најлон волна, деликатна и флексибилна без опаѓање на косата, долгорочна употреба без сплит краеви и без виткање. Косата за четка е густа, така што капацитетот за складирање на вода е голем, и може да ја собере бојата на бојата. може ефикасно да го спречи интерфејсот да падне и да се олабавува. Череките доаѓаат во различни големини и форми, а различни форми ги исполнуваат вашите различни уметнички и сликарски потреби.

Главните карактеристики

Избор на клиент