Mmllzel симпатична канцелариски материјал Kawaii постави училишни материјали за молив за врзивни клипови за хартија клипови белешки деца подарок за деца
Новак

Mmllzel симпатична канцелариски материјал Kawaii постави училишни материјали за молив за врзивни клипови за хартија клипови белешки

DEN 5220.80

Во достапна форма

Возраст : > 6 години Материјал : хартија, пластика, метал. Пакет : Пластична кутија. Костум за студии, патување, работа и подарок. Лесен за употреба, корисна. Возраст : > 6 години. Материјал : хартија, пластика, метал. Пакет : Пластична кутија. Костум за студии, патување, работа и подарок. Лесен за употреба, корисна. Број на модел : Сет на мраз и снег во канцелариски материјал : > 6 години стар материјал : хартија, пластика, метална пакет : пластична кутија за студирање, патување, работа и подарок за употреба, ХАНДИСИСПЕКЦИЈА : Вклучете : 2*Клип за хартија +9*Pushpin +2*Клип за врзивно средство +1*Notepad +1*Washi Tape +1*4 B Eraser +1*Метална топка за топка +2*молив +1*Magnetica6 Зашивање кожа лабава лисја за гледање креативен паричен буџет за финансиски планер за рачни тетратка за глава.

Главните карактеристики

Include :
2*paper clip +9*pushpin +2*binder clip +1*notepad +1*washi tape +1*4B eraser +1*metal ballpoint +2*pencil +1*magnetic
A6 Stitching Leather Loose-Leaf Lookkeeping Creative Cash Budget Financial Planner Hand Ledger Notebook :

Избор на клиент

ХП 32ГБ 2.5 Сата Ссд
Новак
ХП 32ГБ 2.5 Сата Ссд
Во достапна форма
DEN 1336.00
Вреднување на стоката: