Ериктер Лепливи јазичиња 900 парчиња Табулатори со книги на страници, табулатори со лепливи белешки во боја и табулатори за индекс на резистенција, јазичиња за приб?
Новак

Ериктер Лепливи јазичиња 900 парчиња Табулатори со книги на страници, табулатори со лепливи белешки во боја и табулатори за индекс на резистенција,

DEN 143.84

Во достапна форма

Пакетот вклучува - Лепливи јазичиња : Пакет од 5 парчиња, 900 мали листови (едно парче од 9 бои, 20 мали чаршафи за секоја боја), ширина 0,47 инчи Самолепливиот дел е транспарентен. Материјал - проucирните лепливи јазичиња се изработени од миленичиња и специјално лепило. Светли бои, стилски и едноставен дизајн. Етикета Транспарентна Snap може да се користи како обележувач. Пишан и позициониран - етикетата е половина самолеплив и може да се репозиционира за лесно залепување и обележување и расчистување. Различни пенкала носат различни ефекти на лепливи белешки, (лесни суви пенкала : пенкала за топка, моливи, маркери; пенкала со тешко сушење : пенкала за фонтани, пенкала за гел, пенкала засновани на мастило, итн. Операција - Табовите со знамиња на страници се лесни за вадење, флуоресцентни проucирни лепливи јазичиња се користат за привлекување внимание на клучните артикли и организирање датотеки, а делот во боја може да се користи како етикета за код или индекс. Широка апликација - Флуоресцентна проucирна книга Лепливи јазичиња може да се користат за класификација и обележување на документи, табли за компјутерски пораки, белешки за читање, книги, папки, дневници, каталози, архиви, датотеки и трудови и се многу погодни за ученици, наставници и канцеларија работници. Пакетот вклучува - Лепливи јазичиња : Пакет од 5 парчиња, 900 мали листови (едно парче од 9 бои, 20 мали чаршафи за секоја боја), ширина 0,47 инчи. Самолепливиот дел е транспарентен. Материјал - проucирните лепливи јазичиња се изработени од миленичиња и специјално лепило. Светли бои, стилски и едноставен дизајн. Етикета Транспарентна Snap може да се користи како обележувач.

Главните карактеристики

Избор на клиент