Lightsum Light Wish 2nd единечен албум верзија CD+90P брошура+1P лирска хартија+1P покана картичка+1P Photocard+1P налепница+Порака за фото -картичка за пораки+запечатена KPOP KPOP
Новак

Lightsum Light Wish 2nd единечен албум верзија CD+90P брошура+1P лирска хартија+1P покана картичка+1P Photocard+1P налепница+Порака

DEN 680.00

Во достапна форма

Официјално дистрибуирана нова и оргинална ставка од производителот Сите артикли и карактеристики од оригиналните производители се испорачуваат во оригинална состојба на запечатен пакет. Вашата количина на купување ќе се смета на табелата Кореја Хантео и Гаон!. Сите нарачани ставки ќе бидат испорачани со број за следење. Lightsum Light Wish 2nd единечен албум PARSE верзија Пакети за верзија вклучува CD+90p брошура+1 P лирска хартија+1 P покана картичка+1 P фото -картичка+1 P налепница+Дополнителна порака Фото картичка Постави+БЕСПЛАТНО Број на следење. Преклопениот постер може да не биде вклучен. Во зависност од верзиите, содржината во албумот може да се разликува. Поставени фото -картички за пораки ќе бидат избрани по случаен избор од која било група KPOP и ќе бидат вклучени. „Официјално дистрибуирано бренд и фабрички запечатено ЦД“. "Вашата количина на купување ќе се смета на табелата на Кореја Хантео и Гаон!" Диск на списоци со песни (ЦД) 1.

Главните карактеристики

Избор на клиент