Иновативен WNST-2-CM-M-WHT-248-Капацитет на тежина: 28 фунти, боја: бела
Новак

Иновативен WNST-2-CM-M-WHT-248-Капацитет на тежина: 28 фунти, боја: бела

DEN 2.33

Во достапна форма

Инженерски за стабилност Наменето да се смести во постојана работа без одвраќање на несаканото движење. Надградете го вашиот простор. Поставете ја вашата постојна работна маса во здрав работен простор со слободна база. Винстон е дизајниран и собрани во САД. Инженерски за стабилност. Наменето да се смести во постојана работа без одвраќање на несаканото движење. Надградете го вашиот простор. Поставете ја вашата постојна работна маса во здрав работен простор со слободна база. Винстон е дизајниран и собрани во САД. Иновативен WNST-2-CM-M-WHT-248-Капацитет на тежина : 28 фунти, боја : бела.инженерска за стабилност. Наменето да се смести во постојана работа без одвраќање на несаканото движење. Надградете го вашиот простор. Поставете ја вашата постојна работна маса во здрав работен простор со хонорарна база. Винстон е дизајниран и склопен во САД.

Главните карактеристики

Избор на клиент