С.У.Р. & R Алатки IC/Microchip 1564TM7 Analoge SN74HC75 СССР 1 компјутери
Новак

С.У.Р. & R Алатки IC/Microchip 1564TM7 Analoge SN74HC75 СССР 1 компјутери

DEN 3.33

Во достапна форма

Постојат повеќе од 25 000 артикли во нашите залихи Целосните списоци може да се најдат овде www./shops/a19nx3rfnsyb6r. Ако не можете да ја пронајдете потребната ставка, можете да не контактирате. IC / Microchip 1564 TM7 Analoge SN74 HC75 СССР 1 компјутери. 1564 TM7 Дигиталниот микроцирк на серија CMO. Чипот 1564 TM7 е 4 Д-линија со директни и инверзни излези. Снабдување со електрична енергија : 2 . Тековна потрошувачка : Не повеќе од 3 μA. Оперативна температура : -60 .

Главните карактеристики

Избор на клиент