Отпорник TVO-0,25 0,25 вати 3,9 OM USSR 4 компјутери
Новак

Отпорник TVO-0,25 0,25 вати 3,9 OM USSR 4 компјутери

DEN 3.00

Во достапна форма

Постојат повеќе од 25 000 артикли во нашите залихи Целосните списоци може да се најдат овде www./shops/a19nx3rfnsyb6r. Ако не можете да ја пронајдете потребната ставка, можете да не контактирате.25 0,25 вати 3,9 OM USSR 4 компјутери.25 3,9 OM отпорници TVO-0.25 Постојана не-жица. Волуметриски изолирани, за монтирање на површината. Наменето за работа во електрични кола на DC, AC и импулсни струи. TVO : - Оценет опсег на отпор : 3,9 OM - Оценета моќност : 0,25 W - Ограничување на напон : 300 V.

Главните карактеристики

Избор на клиент