Систем за повикување на безжични услуги на Сингкал за аеродром, банка, пакет од 10 компјутери APE560 Bellвона и 1 компјутер Бела APE9000 ПРИСТАП ПАНЕЛ ПАНЕЛ
Новак

Систем за повикување на безжични услуги на Сингкал за аеродром, банка, пакет од 10 компјутери APE560 Bellвона и 1 компјутер Бела APE9000 ПРИСТАП

DEN 1.67

Во достапна форма

APE9000 : 01 Прикажи група на двоцифрени. Секој пејџер може да постави различна музика со акорд. Дванаесет убава музика на акорд. Со продолжување на повиците од 180, може да се прикаже истовремено на англиски и бројки. Должината на времето на екранот на бројот на повикот може да биде произволно. Може да се избере должина на звукот на повикот. Опремено со водоотпорна база. Стабилен режим на најавување. Промени на анти-температура и влажност. Бројот може да се промени по избор со силна способност за повторна употреба. Фреквенција : 433 MHz. Со количина на пејџер : 180 парчиња. Спецификации : 9,45*9,45*1,57 инчи (240*240*40мм). Чувствителност на приемникот : -108 DBM. Снабдување со електрична енергија : AC220 V/50 Hz-12 V/1 A. Симултан приказ на бројот : 1 п. Приказ на писма : A.P (80 на англиски јазик). Излез на повик : 20d B UV/m. Фреквенција : 433 MHz. Девијација на фреквенција : 0,5 MHz. Спецификации : 2.36*1,26 инчи (60*60*32mm). Растојание за повик : 130-200ft во затворен простор, 1600 метри на отворено. Снабдување со електрична енергија : Алкална батерија 12 V 23А. Притиснете Pager (APE560), тогаш безжичниот приемник (APE9000) ќе го добие сигналот на пејџер, а некој ќе дојде да обезбеди услуга.

Главните карактеристики

Избор на клиент