Xripay микро хидро генератор, генератор на водни турбини, преносен хидроелектричен генератор од 50W, производство на енергија на отворено
Новак

Xripay микро хидро генератор, генератор на водни турбини, преносен хидроелектричен генератор од 50W, производство на енергија на отворено

DEN 1272.00

Во достапна форма

1 Генератор за постојан магнет со висока ефикасност. Колку е поголем протокот на вода. Колку е поголема ефикасноста на производство на електрична енергија. Структура за дизајнирање на работното коло за висока ефикасност. Микро хидро генератор. Мал и удобен за носење. Интерфејсот е интерфејс од 4 точки, кој исто така може да се претвори во цевка од 6 точки или 1-инчен. Генератор за постојан магнет со висока ефикасност. Колку е поголем протокот на вода. Колку е поголема ефикасноста на производство на електрична енергија. Структура за дизајнирање на работното коло за висока ефикасност. Микро хидро генератор. Мал и удобен за носење. Интерфејсот е интерфејс од 4 точки, кој исто така може да се претвори во цевка од 6 точки или 1-инчен. Тип : Микро хидроелектричен генератор на вода притисок : 0,1-1 MPainterface : 4 точки на интерфејси на водни цевки : Генератор на вода, генерација на електрична енергија од диви поток : 50 WVOLTAGE : 1-60 V.

Главните карактеристики

Избор на клиент