Chanzon 30PCS 2W 47 Ω Ом метален филм фиксен отпорник 0,01 ± 1% толеранција 47R MF преку отпорници на дупки Тековно ограничување на ROHs сертифицирани
Новак

Chanzon 30PCS 2W 47 Ω Ом метален филм фиксен отпорник 0,01 ± 1% толеранција 47R MF преку отпорници на дупки Тековно ограничување на ROHs сертифицирани

DEN 240.00

Во достапна форма

☛ Зошто изберете us☚ : 1 0,6мм масна нога, точна за леб од леб 2. Исчистена отпечатена отпорност 3. Стандардни 5 ленти во боја 4. Наредено уредно за да се избегне свиткување 5. многу подобри перформанси од еквивалент на јаглерод. Енергија : 2 W Watt, Fix Отпорност : 47 Ohm, TOL : ± 1%. Енергија : 2 W, TOL : ± 1%, дијаметар : 4мм, должина на филмот : 11мм, аксијални води Крај : 25мм, 30 парчиња парчиња единечен фиксен отпорник со линија. ☛ Feature☚ : Висока стабилност, низок бучава, низок коефициент на температура, прецизни карактери, ом, долг работен живот. ☛ Апликација ☚ : За/на прецизни електронски кола, Ардуино, електронски и електрични комуникациски капацитети, музички инструменти или апликации, електроника. Безбедно со долгорочна стабилност. Широк опсег на работа. Генерира помалку бучава од отпорник на јаглерод состав. Ниска толеранција. Ниска температура ко-ефикасна на отпорност. Многу мала во големина. Канзон отпорник за комплет за отпорник, ви подготвиме 60 вредности 1/4 W Monster пакет доволно за животна употреба.

Главните карактеристики

Избор на клиент