Верзија за табла на возачот Ruicheng 9/10 Сплит фаза / Сингел фаза ниска фреквенција чист синусен бран инвертер 12V / 24V / 48V DC влез 110V / 220V AC излез 60 Hz Фреквенција
Новак

Верзија за табла на возачот Ruicheng 9/10 Сплит фаза / Сингел фаза ниска фреквенција чист синусен бран инвертер 12V / 24V / 48V DC

DEN 1.67

Во достапна форма

Верзија за табла за напојување со напојување и U 12 V / 24 V / 48 V DC влез 110 V / 220 V AC излез 60 Hz фреквенција. Целиот сет на контролни табли, има 7 компјутери на него, секое мало парче има LED светло, LED светло нема да се вклучи кога Борад е неисправна, само заменете ја малата табла, тогаш инверторот ќе се врати на работа. Контрола на табла, вклучувајќи 7 парчиња PCS Мала табла : 1. Одбор за наплата на AC 2. Одбор на процесорот 3. Одбор за извор на енергија 5. Одбор за сигнал 6. Одбор за заштита на преоптоварување 7. Верзија за табла за напојување со напојување и U. 12 V / 24 V / 48 V DC влез 110 V / 220 V AC излез 60 Hz фреквенција. Целиот сет на контролни табли, има 7 компјутери на него, секое мало парче има LED светло, LED светло нема да се вклучи кога Борад е неисправна, само заменете ја малата табла, тогаш инверторот ќе се врати на работа. Контрола на табла, вклучувајќи 7 парчиња PCS Мала табла : 1. Одбор за наплата на AC 2. Одбор на процесорот 3. Одбор за извор на енергија 5. Одбор за сигнал 6. Одбор за заштита на преоптоварување 7. Ова е табла за возачи за напојување со напојување 【3kw/5kw/6kw/8kw/9kw/10kw/15kw/20kw/25kw/30kw】/br> верзија 9/10 фаза на сплит/единечна фаза со ниска фреквенција чист синусен бран инвертер Само што е погодно за Power Jack & U Power Brand верзија 9/10 Сплит фаза и серија на фази на сингел, pls kindубезно проверете ја верзијата на вашата оргинална табла, а потоа купувајте. Подобро е да фотографирате јасни за да ни покажете, тогаш ние ќе ви помогнеме да ги проверите.

Главните карактеристики

Избор на клиент