Стерлинг заптивка CRG7106.5in.062.150x100 7106 60 Дурометарски прстен заптивка, класа на притисок 150#, 5,56 ID, 5 големина на цевка, дебела 1/16 , гума од неопренови
Новак

Стерлинг заптивка CRG7106.5in.062.150x100 7106 60 Дурометарски прстен заптивка, класа на притисок 150, 5,56 ID, 5 големина на цевка, дебела

DEN 4368.00

Во достапна форма

Getе добиете максимални перформанси од нашите материјали за заптивка кога ја користите нашата постапка за инсталација на заптивки [1] Исчистете ги и проверете ги прирабниците, површината или деловите за кои е потребно заптивка. 2] Исчистете ги или заменете ги завртките, оревите и мијалниците. Подмачкајте ги завртките, низата, оревите, мијалките и долната страна на главата со соединение засновано на графит. 3] Се препорачуваат рамни мијалници за да се обезбеди дури и дистрибуција на силата на задевање. Осигурете се дека лубрикантот не го загадува заптивката. Внимателно вметнете го заптивката помеѓу површините за парење. 4] Се препорачува употреба на клуч на вртежен момент. Ова гарантира подолг живот и перформанси без протекување. Без разлика дали автомобилска заптивка на главата или заптивка за прирабница, треба да се изнервира. 5] Направете четири дури и додатоци во секвенцата на шемата од 12-6-3-9 часот. Соодветниот стрес на материјалот за заптивка што го користите е клучен за неговиот успех што варира во зависност од избраниот материјал. Getе добиете максимални перформанси од нашите материјали за заптивка кога ја користите нашата постапка за инсталација на заптивки. [1] Исчистете ги и проверете ги прирабниците, површината или деловите за кои е потребно заптивка. 2] Исчистете ги или заменете ги завртките, оревите и мијалниците. Подмачкајте ги завртките, низата, оревите, мијалките и долната страна на главата со соединение засновано на графит. 3] Се препорачуваат рамни мијалници за да се обезбеди дури и дистрибуција на силата на задевање. Осигурете се дека лубрикантот не го загадува заптивката. Внимателно вметнете го заптивката помеѓу површините за парење. 4] Се препорачува употреба на клуч на вртежен момент. Ова гарантира подолг живот и перформанси без протекување. Без разлика дали автомобилска заптивка на главата или заптивка за прирабница, треба да се изнервира. 5] Направете четири дури и додатоци во секвенцата на шемата од 12-6-3-9 часот. Соодветниот стрес на материјалот за заптивка што го користите е клучен за неговиот успех што варира во зависност од избраниот материјал. Стерлинг заптивка и снабдување 7106 Неопрена 60 Дурометар гума е многу добар материјал за заптивки за општа услуга, кој има бројни апликации во индустријата за процеси и во опсегот на температурата на индустријата за вода и отпадни води -20 F до 190 F големини и цврстина, освен оние прикажани се достапни на Овој материјал е црн во боја со мазна завршница Стерлинг заптивка и снабдување 7106 е погоден за апликации за кои е потребна умерена изложеност на озонскиот неопрен е погоден за вода, хидраулични силикати и има умерени квалитети на отпорност на нафта, овој материјал е влијание и отпорен на абразија, најчесто користена во опрема како што се вентили, пумпи, прирабници, врати, миксери, агитатори и совети за делови за замена на автомобили и предлози за сечење на генерички материјали за заптивка на ЦНА или хартија : (1) Препорачани алатки : безбедносни очила, комунален нож, лента за канали, чекан за топка, маркер и Владетел (2) Одредете го соодветниот материјал за заптивка (3) Стегач на делот за минимизирање на движењето (4) Поставете го материјалот за заптивка околу површината на делот што бара стегач за заптивка или користете ја вашата слободна рака за внимателно држење на материјалот до делот нежно допрете околу дијаметарот на дел од дел Површинска оценка на материјалот со употреба на топката крај на чеканот ако има дупки на површината што бара заптивка, (на пр.

Главните карактеристики

Избор на клиент