30ft Директен погреб под земја RG6 коаксијален кабел 18awg 75 ом гел плетенка против влага и кондензација временски заптивки Сите месинг конектори UL ETL сечење по нарачка с
Новак

30ft Директен погреб под земја RG6 коаксијален кабел 18awg 75 ом гел плетенка против влага и кондензација временски заптивки Сите месинг конектори

DEN 0.33

Во достапна форма

Коаксијален кабел RG6 - RG6 е супериорен во однос на RG59 за висока фреквенција и аналогни апликации Оваа комбинација е препорачлива и целосно одобрена за употреба со повеќето сателитски и дигитални системи CATV и HDTV. Овие кабли можат да се користат и со стандардна кабелска телевизија и антени за најдобар трансфер на сигнал со минимална загуба. Спецификација на кабел - 30 стапки, црно, цврсто јадро 18awg RG6 подземен кабел, 77% плетенка, два 100% фолија штит, подземна апликација за директно погребување, UL ETL оценета, ПВЦ јакна. Конектори - сите месинг антикорозија. Двојна o ringsвони временски заптивка. Целиот метален дизајн на само-фаќач. Апликација за погребување и отворено - Директен гел за погребување обложен со плетенка коаксијален кабел се користи за апликации за кои се бара кабелот да биде на отворено или да се закопа директно во земјата. Овие кабли се направени со јакна од полиетилен (PE), плетенка со отпорни на УВ и гел, плетенки ги штитат кабелот и јадрото од екстремни временски услови, влага и киселост на почвата. Собрание - Нашите коаксијални кабли се прилагодени на сечење кога се нарачуваат и може да се прилагодат на кој било проект што бара одредена должина. Овие коаксијални кабли се собрани во САД од страна на професионалци во PHAT Satellite Intl. Погледнете ги сите достапни коаксијални кабли за професионално одделение од PHAT Satellite Intl. 30 стапки, црно, директно погребно подрачје RG6 коаксијален кабел 18awg 75 ом гел плетенка против влага и кондензација временски заптивки на сите месинг конектори UL ETL исечени по нарачка собрани во САД.

Главните карактеристики

Избор на клиент