Поп Ривет 18-8 не'рѓосувачки челик-6-4, 3/16 x 1/4 јаз Qty-2550
Новак

Поп Ривет 18-8 не'рѓосувачки челик-6-4, 3/16 x 1/4 јаз Qty-2550

DEN 2.67

Во достапна форма

Заврзниците на главата на куполата главно се користат во апликации каде што нема пристап до задниот (слепа страна) на зглобот Куповите на главата на главата се најчестиот вид навртки. Заврзниците имаат конструкција со две парчиња; Едниот се нарекува капаче за ритам и мандрел. И шапката и мандрелот се претходно собрани и подготвени за употреба. Заврзниците на главата на куполата се инсталираат со употреба на алатка за заниткување за да се нацрта мандрелот што предизвикува телото да се деформира и да се стега на зглобот. По достигнувањето на дизајнираната сила за стегање, мандерот се прилепува и е отфрлена. Страницата на мандерот на занитвата, откако ќе се отстрани манделата, ќе ја остави изложената куполна глава. Големината и опсегот на затегнување се мери во инсталирана должина. Заврзниците на главата на куполата главно се користат во апликации каде што нема пристап до задниот (слепа страна) на зглобот. Куповите на главата на главата се најчестиот вид навртки. Заврзниците имаат конструкција со две парчиња; Едниот се нарекува капаче за ритам и мандрел.

Главните карактеристики

Избор на клиент