Haаонан-тиминг макара 50 заби 3м меурчиња за тајминг, роди 8/10/12/11/11/16/19/120ММ, вклопување W = 9/10/15mm Синхрон појас, 50T 50TEETH HTD3M макара CNC
Новак

Haаонан-тиминг макара 50 заби 3м меурчиња за тајминг, роди 8/10/12/11/11/16/19/120ММ, вклопување W = 9/10/15mm Синхрон појас, 50T 50TEETH

DEN 1294.40

Во достапна форма

Тип : 50-3 M-15 BF Боре : 6/8/10/12/11/15/16/17/19/20мм. Погодно за ширина на ременот : 9/10/15мм. Преносот е точен и стабилен со висока ефикасност, нема лизгање при работа, има функции на тампонирање и амортизација, низок шум, удобно одржување и нема подмачкување. Има голем опсег на пренос на енергија. Може да се користи за пренос на долги растојанија. Се користи широко во машината за мелење, струг CNC мотор, менувачот на менувачот, машината за хоби, машината за дупчење или другите прилики за менувачи на машини. Тип : 50-3 M-15 BF. Боре : 6/8/10/12/11/15/16/17/19/20мм. Погодно за ширина на ременот : 9/10/15мм. Преносот е точен и стабилен со висока ефикасност, нема лизгање при работа, има функции на тампонирање и амортизација, низок шум, удобно одржување и нема подмачкување. Има голем опсег на пренос на енергија. Може да се користи за пренос на долги растојанија.

Главните карактеристики

Избор на клиент