Конектори fx3u-flrom-64 fx3u-flrom-64l fx3u-rlrom-64l fx3u-rlrom-64 fx3u-rlrom-16 fx3u-7dm fx3u-7dm-hld fx3u-32bl gt11-50bat-
Новак

Конектори fx3u-flrom-64 fx3u-flrom-64l fx3u-rlrom-64l fx3u-rlrom-64 fx3u-rlrom-16 fx3u-7dm fx3u-7dm-hld fx3u-32bl gt11-50bat-

DEN 0.67

Во достапна форма

Нов оригинал FX3 U-FLROM-64 FX3 U-FLORM-64 L FX3 U-RLROM-64 L FX3 U-RLROM-64 FX3 U-RLROM-16 FX3 U-7 DM FX3 U-7 DM-HLD FX3 U-32 BL GT11-50 BAT Вовед FX3 U-FLORM-16 /64 /64 /64 /64 /64 / Касетата за меморија 64 L / 1 M е единица за флеш меморија што се користи како програмска меморија за FX3 U / FX3 UCPLCSPECIFICATIONS : Y : Применливо. Проверете ја верзијата во заграда.model namefx3uflrom-16fx3uflrom-64fx3uflrom-64lfx3uflrom-1mapplicable plcfx3u plcyyyfx3ucplcy (ver.20 или подоцна) yy (ver.20 или подоцна) y (ver.00 или подоцна) максимум. Капацитет на меморија16000 чекори64000 чекори64000 чекори*1 Меморија Type Flash Memory Max. Дозволено запишување10000 Times Protect Switch Roved Data Transfer Buttonn Ana Providedna*1 64000 чекори (капацитет на програмата) + 1300kb (симболичен информативен капацитет) Специфичноста на артиклите : Потекло : CN (потекло) Тип : Конектори Сечектификација : Неискус : Да статус на Производи : .

Главните карактеристики

Избор на клиент