Скенер за проверка на Canon CR190I II
Новак

Скенер за проверка на Canon CR190I II

DEN 2375.84

Во достапна форма

Превоз со голема количина на превоз Автоматско хранење на документи.000 скенирања дневно. Превоз со голема количина на превоз. Автоматско хранење на документи.000 скенирања дневно. Канон Image Formula CR-190i II Ple Sfed USB Проверете го скенерот за транспорт 1009 C002.

Главните карактеристики

Избор на клиент