5мм рамен врв широк агол UV/виолетова LED - широк агол
Новак

5мм рамен врв широк агол UV/виолетова LED - широк агол

DEN 2333.92

Во достапна форма

5мм рамен врв широк агол UV / виолетова LED - широк агол (бродови од нас) Големина : 5мм рамен врв, боја : УВ / виолетова, сјајност : 1. Напред напон : 3.4 V, струја : 20m A, бранова должина : 395-405nm. Агол на гледање : 105-115 степени, монтирање : преку дупка (натопи), боја на леќи : Јасна. Супер светли LED диоди, кои се користат за мод, RC, Adruino, Cars, Ho Scale Model, авиони, камиони, Adafruit Project, Ноќта на вештерките, Божиќ, компјутер, ултра светлина, итн. Големина : 5мм рамен врв, боја : УВ / виолетова, сјајност : 1. Напред напон : 3.4 V, струја : 20m A, бранова должина : 395-405nm. Агол на гледање : 105-115 степени, монтирање : преку дупка (натопи), боја на леќи : Јасна. Супер светли LED диоди, користени за Mods, RC, Adruino, Cars, Ho Scale Model, авиони, камиони, Adafruit Projects, Ноќта на вештерките, Божиќ, компјутер, ултра светлина, итн. Не можете да тргнете наопаку. Оваа LED со големина најчесто се користи во многу сопствени проекти, осветлување на автомобили, модели и скоро секој друг проект за кој можете да помислите.

Главните карактеристики

Избор на клиент