Кутии Брз BFG20022 Инспекциски ознаки-пред-строги, капацитет на оптоварување, 2,375 должина, 4,75 ширина , дебела, зелена
Новак

Кутии Брз BFG20022 Инспекциски ознаки-пред-строги, капацитет на оптоварување, 2,375 должина, 4,75 ширина , дебела, зелена

DEN 2.33

Во достапна форма

Помош за кодирани во боја Помош за контрола на квалитетот Големина #5 - 4 3/4 x 2 3/8 инчи. Силна изградба на 13 точки. Ознаките имаат 3/16 инчи. Ознаките се натопени со 12 инчи. Помош за кодирани во боја Помош за контрола на квалитетот. Големина #5 - 4 3/4 x 2 3/8 инчи. Силна изградба на 13 точки. Ознаките имаат 3/16 инчи. Ознаките се натопени со 12 инчи. 4 3/4 x 2 3/8 " -" Прифатена (зелена) "ознаки за инспекција - пред -супа. Ознаки кодирани со боја Помош за контрола на квалитетот. Големина #5 - 4 3/4 x 2 3/8". Силна изградба на 13 точки. Ознаките се карактеризираат со 3/16 "засилен, отпорен на солза, ознаките се натопени со јамка со 12", неоткриена памучна жица. Дополнителен број на достапна бројка Број на акции G2501.

Главните карактеристики

Избор на клиент