ZYM119 EDS139 5V 6 Digit 7 Segment LCD екран на екранот Статичко возење TN позитивен дисплеј со бела/не -задно осветлување модул за индустриска опрема за кола за индустриска опрема
Новак

ZYM119 EDS139 5V 6 Digit 7 Segment LCD екран на екранот Статичко возење TN позитивен дисплеј со бела/не -задно осветлување модул за

DEN 1470.40

Во достапна форма

Сигурен и погоден за широк спектар на употреба Висока ефикасност на конверзија, едноставна работа за регулирање. 100% гаранција за задоволство : Ние ќе ви обезбедиме прилагодена професионална услуга за клиенти пред и по купувањето, така што повеќе не чекајте, уживајте веднаш. Големина на изгледот : 137. Големина на визуелна област : 130. Сигурен и погоден за широк спектар на употреба. Висока ефикасност на конверзија, едноставна работа за регулирање. 100% гаранција за задоволство : Ние ќе ви обезбедиме прилагодена професионална услуга за клиенти пред и по купувањето, така што повеќе не чекајте, уживајте веднаш. Големина на изгледот : 137. Големина на визуелна област : 130. Спецификации : Модел : EDS139 Со големина : 137.8mmvisual Површина Големина : 130.5mmdisplay Режим : TN, Позитивен приказПолароиден тип : Целосна транспарентнаВената агол : 6 часот 30 ℃ ~ 80 ℃ Температура на складирање : -40 ℃ ~ 90 ℃ Заеднички проблем : 1. ЛЦД-екранот има рефлективен режим, полутранспарентен режим и целосен транспарентен режим, не знаете која е разликата, како да изберете?- Режим на рефлексија : Долниот поларизатор е непроaирен, така што не може да се користи во осветлувањето на задното осветлување. Погоден е за прилики со дневен или надворешен извор на светлина. Предноста е во тоа што контрастот е поголем;- режим на целосен пренос : Стапката на пренос е околу 40%, таа мора да се користи со задното осветлување (во спротивно, ќе се види компонентата или PCB под екранот), предноста е што задното осветлување Осветленоста е голема;-Полутранспарентен режим : Помеѓу режимот на рефлексија и целосен пренесување, стапката на пренос е околу 30%.

Главните карактеристики

Избор на клиент