Mipcase 2 парчиња Цедалки За Ќелии За Еднократна Употреба Филтри За Ќелии Поединечно Спакувани Лабораториски Експеримент Тест Ќелија Сито
Новак

Mipcase 2 парчиња Цедалки За Ќелии За Еднократна Употреба Филтри За Ќелии Поединечно Спакувани Лабораториски Експеримент Тест Ќелија Сито

DEN 2.67

Во достапна форма

Цедилките за клетки се одлична лабораториска алатка, која може да ви донесе погодност и е одлична алатка за класна настава, лабораторија и повеќе сцени Опремен со подобрена вентилација, избегнувајќи затнување, цедилката за ќелии за еднократна употреба може да заштеди многу време и напори за вас. Изработен од врвен полипропиленски најлонски материјал, е со мала тежина и цврст, со мазен раб, подобрувајќи го вашето искуство со користење. Со уникатен дизајниран од тркалезна рачка, погоден за држење и ракување и обезбедува брза филтрација и лесен за употреба. Рамномерно распоредени мрежи и можат да обезбедат конзистентен и сигурен резултат за филтрирање, нудејќи ви задоволување користејќи чувство. Цедилките за клетки се одлична лабораториска алатка, која може да ви донесе погодност и е одлична алатка за класна настава, лабораторија и повеќе сцени. Опремен со подобрена вентилација, избегнувајќи затнување, цедилката за ќелии за еднократна употреба може да заштеди многу време и напори за вас. Изработен од врвен полипропиленски најлонски материјал, е со мала тежина и цврст, со мазен раб, подобрувајќи го вашето искуство со користење. Со уникатен дизајниран од тркалезна рачка, погоден за држење и ракување и обезбедува брза филтрација и лесен за употреба. Рамномерно распоредени мрежи и можат да обезбедат конзистентен и сигурен резултат за филтрирање, нудејќи ви задоволување користејќи чувство. Описоваа цедалка за ќелии е практична и удобна алатка за добивање на вистинските суспензии со една ќелија и за отстранување на агрегатите на ќелиите. Карактеристики со мала големина, подобрување на вентилацијата и избегнување на затнување, со мрежести пори распоредени за подобри резултати, овие цедилки за клетки ќе ви понудат задоволувачко чувство за користење.

Главните карактеристики

Избор на клиент