Замена Пена Ушни Влошки За Sennheiser HD 424 Слушалки
Новак

Замена Пена Ушни Влошки За Sennheiser HD 424 Слушалки

DEN 0.33

Во достапна форма

Сосема Нови 2 ушни влошки (еден пар) оригинални Ушни Перничиња за замена На Сенхајзер во произведува оригинално пакување Ушните влошки ќе одговараат на моделите НА СЕНХАЈЗЕР : HD 424, HD424 SL, HD424 XL, HD424 X, HD424 K. Ушите се направени во нов материјал од пена. Димензии : надворешен дијаметар : 3,6" (94 мм), внатрешен дијаметар : 1,6" (40 мм). Сосема Нови 2 ушни влошки (еден пар) оригинални Ушни Перничиња за замена На Сенхајзер во произведува оригинално пакување. Ушните влошки ќе одговараат на моделите НА СЕНХАЈЗЕР : HD 424, HD424 SL, HD424 XL, HD424 X, HD424 K. Ушите се направени во нов материјал од пена. Димензии : надворешен дијаметар : 3,6" (94 мм), внатрешен дијаметар : 1,6" (40 мм).

Главните карактеристики

Избор на клиент