EIOFLIA HAND PRESS PRESS FARCH LID LED фенерчето ветер Динами рачен генератор Crank Power Camping Lamp.
Новак

EIOFLIA HAND PRESS PRESS FARCH LID LED фенерчето ветер Динами рачен генератор Crank Power Camping Lamp.

DEN 159.84

Во достапна форма

Динамичката светлина за притискање на рацете со 3 LED сијалица може да ви обезбеди светла светлина долго време; Кога сте во темница, само отворете го и оставете го да ви понуди допир на безбедност Flashlight Flashlight работи на нова технологија за притискање на рачката со вашата рака. Овој дневен рачен генератор отпорен на вода, фенерчето е погодна за деновите што се влеваат; Одење во тенок дожд и сè уште ве штити и им кажува на возачите дека сте таму. Светлината на факелот за печат е направено од ABS, оваа мини фенерче е лесна, еколошка и отпорна на корозија за вашата употреба. За употреба на отворено, едноставно држете ја раката со притискање на фенерчето во автомобилот, RV, чамец и со вашиот комплет за итни случаи. Динамичката светлина за притискање на рацете со 3 LED сијалица може да ви обезбеди светла светлина долго време; Кога сте во темница, само отворете го и оставете го да ви понуди допир на безбедност. Flashlight Flashlight работи на нова технологија за притискање на рачката со вашата рака. Овој дневен рачен генератор отпорен на вода, фенерчето е погодна за деновите што се влеваат; Одење во тенок дожд и сè уште ве штити и им кажува на возачите дека сте таму.

Главните карактеристики

Избор на клиент