ЦРВЕН Волк Врата Звучник Адаптер Фит Форд Ф150 2009-2010, Фокус 2004-2012, Бегство 2005-2012, Фиеста 2003-2012, Ц-Макс, 2003-2010 Предниот Заден Звучник Растојание Прстен 6.5 -6.75 2 ПАРЧИЊА
Новак

ЦРВЕН Волк Врата Звучник Адаптер Фит Форд Ф150 2009-2010, Фокус 2004-2012, Бегство 2005-2012, Фиеста 2003-2012, Ц-Макс, 2003-2010 Предниот Заден

DEN 1550.40

Во достапна форма

Замена за форд Ф-150 2009-2010, Фокус 2004-2018 влезната врата само, Ф-250/350/450/550 1999-2012, Бегство 2005-2012, Фиеста 2003-2012, Мустангот 2001-2013, Ренџер 1998-2008, Фузија 2000-2012 Замена За Ц-Макс, 2003-2010, Екоспорт 2013-2020, Истражувач 2000-2014, Експедиција 1997-2012, Екскурзија 2000-2006, Бик 1996-2012, Тандерберд 1989-2005, 2004-2010 Петстотини. Лесен за инсталирање. Не се потребни посебни алатки. Изработен е од пластичен материјал ЗА СТОМАЧНИ мускули со професионална јачина кој ги одржува најдобрите звучни ефекти. Прецизно дизајниран за помеѓу звучникот и адаптерот. Одговара На Стандардни И Преголеми Звучници Од 6,5 - 6,75 Инчи. Пакет : 2 ПАРЧИЊА форд Звучник адаптер растојание прстени. Резервен Звучник Монтирање Плоча Адаптер Одговара Форд Фокус 2004-2018, Ф-150 2009-2013, Бегство 2005-2012, Фиеста 2003-2012,Ц-Макс, 2003-2010 Врата Звучник Растојание Прстен 6.

Главните карактеристики

Избор на клиент