Кен Фалсификување К2023-ХДГ Шема На Рамо Очни Завртки, 3/8-16 х 1-1/4
Новак

Кен Фалсификување К2023-ХДГ Шема На Рамо Очни Завртки, 3/8-16 х 1-1/4

DEN 127.84

Во достапна форма

Стопен и произведен во Соединетите држави Фалсификувани за ултра сила. Термички обработени и тестирани во согласност со АСТМ а489. Стопен и произведен во Соединетите држави. Фалсификувани за ултра сила. Термички обработени и тестирани во согласност со АСТМ а489. 3/8-16 х 1-1/4 шема на рамената, топло поцинкувана. Стопен и произведен во Сад фалсификувани За Ултра сила.

Главните карактеристики

Избор на клиент