Зиксих дневна соба лустер модел за дневна соба хотел ресторан од не'рѓосувачки челик полигон предводен лустер
Новак

Зиксих дневна соба лустер модел за дневна соба хотел ресторан од не'рѓосувачки челик полигон предводен лустер

DEN 3.33

Во достапна форма

Светло, топло и блескаво илјадници семејства, осветлувањето е меко и не е заслепувачко Високите и ниските единици се универзални, погодни за единици со висина на куќа од 2,4-3,1 метри. Направено од кастинг со висока температура и мелење со повеќе процеси, има силно светло пренесување и мек сјај. Рафинирано со рака, мазна и светла, ја симболизира бескрајната кариера и среќното семејство. Задебелениот материјал е целосно заварен и полиран, стабилен и носител и издржлив. Светло, топло и блескаво илјадници семејства, осветлувањето е меко и не е заслепувачко. Високите и ниските единици се универзални, погодни за единици со висина на куќа од 2,4-3,1 метри. Направено од кастинг со висока температура и мелење со повеќе процеси, има силно светло пренесување и мек сјај. Рафинирано со рака, мазна и светла, ја симболизира бескрајната кариера и среќното семејство. Задебелениот материјал е целосно заварен и полиран, стабилен и носител и издржлив. Светли, топли и заслепувачки илјадници семејства, осветлувањето е меко и не заслепувачко. Високите и ниските единици се универзални, погодни за единици со висина на куќа од 2,4-3,1 метри. Изработено од кастинг со умирање од висока температура и мелење со повеќе процеси, ИТ, ИТ, ИТ, ИТ, ИТ има силна светлина пренесување и мек сјај.

Главните карактеристики

Избор на клиент