Ecstasy занаети oyојекс Ноел-Голем и мали 1,59 до 3,98 Дисктурно умира на Дие
Новак

Ecstasy занаети oyојекс Ноел-Голем и мали 1,59 до 3,98 Дисктурно умира на Дие

DEN 3.00

Во достапна форма

Различните умирања на Deere се единствена линија на умирања создадени за нови димензии во занаетчиството на хартија Компатибилен со големите машини за сечење на големиот удар и Гранд Калибар (продадени одделно). Овој пакет содржи радосен роман голем и мал : две умираат мерење помеѓу 1,5х1. Направени во употреба. Различните умирања на елените се уникатна линија на умирања создадени за нови димензии во занаетчиството на хартија. Компатибилен со големите машини за сечење на големиот удар и Гранд Калибар (продадени одделно). Овој пакет содржи радосен ноел голем и мал : две умираат мерење помеѓу 1,5х1. Направено во САД.

Главните карактеристики

Избор на клиент