32 мл миење на очите
Новак

32 мл миење на очите

DEN 1510.40

Во достапна форма

Истурете странски предмети од очите Специјално стерилизирано решение. Исцрпни иритации од кожата. Истурете странски предмети од очите. Специјално стерилизирано решение. Исцрпни иритации од кожата. Раствор за испирање на очите и кожата стерилен. Дизајнирано да испушти хемикалии, каустици или иритации од очите или кожата. Балансиран балансиран раствор на p H веднаш ги неутрализира киселините или базите веднаш.

Главните карактеристики

Избор на клиент

Nitty Gritty Roller Mop Refill
Новак
Nitty Gritty Roller Mop Refill
Во достапна форма
DEN 580.80
Вреднување на стоката: