V7 CBLDPVGA-1N DisplayPort до VGA адаптер
Новак

V7 CBLDPVGA-1N DisplayPort до VGA адаптер

DEN 170.24

Во достапна форма

Поврзете ги уредите со излез на Display Port со монитори или проектори со влез VGA преку VGA кабел Поддржува резолуции на екранот до резолуцијата до 1920х1200. Во согласност со Display Port 1.1, стапки на трансфер до 2,7 Gbps. Поврзете ги уредите со излез на Display Port со монитори или проектори со влез VGA преку VGA кабел. Поддржува резолуции на екранот до резолуцијата до 1920х1200. Во согласност со Display Port 1.1, стапки на трансфер до 2,7 Gbps. Adapter V7 Display Port до VGA ви овозможува да поврзете кој било компјутер со интерфејсот Display Port со монитор со висока дефиниција, проектор или ТВ што користи VGA конектор. Погледнете го целосното HD видео и прикажете резолуции до 1920x1200. Поддржува стапки на трансфер до 2,7 Gbps.

Главните карактеристики

Избор на клиент