X-Ree Forter Swing Tagn Coundse Metal Metal Left Lock Clasp Box Latch 50 парчиња (Taster Swing Bag Pecho Maleta Metal Cerradur izquierda cierre de caja cierre 50 piezas
Новак

X-Ree Forter Swing Tagn Coundse Metal Metal Left Lock Clasp Box Latch 50 парчиња (Taster Swing Bag Pecho Maleta Metal Cerradur izquierda cierre

DEN 1.00

Во достапна форма

Тежина : 289g; Содржина на пакетот : 50 (+/- 2%) PCS X Box Latch, некои завртки; Име на производот : кутија брава Материјал : метал; Димензија : (Комбинира) 42 x 37 x 9mm/ 1.65 "x 1,4" x 0,35 "(L*w*t). Главна боја : бронзен тон; количина на дупка (комбинира) : 4. дијаметар на дупката : 2,5мм/ 0,1"; Растојание на дупката : 18мм / 0,7 “(центар до центар) (Диметтро дел Агуеро : 2,5 мм / 0,1 ''; дистанцисија дел Агуеро : 18 мм / 0,7 '' (Центро А Центро). Функција : Лево : L082 E5 (Característica : Izquierda; Modelo : L082 E5. Тежина : 289g; Содржина на пакет : 50 (+/- 2%) PCS X Box Latch, некои завртки; Име на производот : Latch Box. Материјал : метал; димензија : (комбинира) 42 x 37 x 9mm/ 1,65 "x 1,4" x 0,35 "(l*w*t). Главна боја : бронзен тон; количина на дупки (комбинација) : 4. дијаметар на дупката : 2,5мм/ 0,1"; растојание од дупка : 18мм/ 0,7 "(центар до центар ) (Diámetro del Agujero : 2,5 mm / 0,1 ''; Distancia del Agujero : 18 mm / 0,7 '' (Центро А Центро).

Главните карактеристики

Избор на клиент