VXB Бренд Јапонија MJC-30-ERD 7mm до 7/16 Инчен Вилица Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар: 7/16 Инчен Должина Спојување: 35 Спојување Надворешниот Дијаметар: 30
Новак

VXB Бренд Јапонија MJC-30-ERD 7mm до 7/16 Инчен Вилица Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар: 7/16 Инчен Должина Спојување:

DEN 3064.32

Во достапна форма

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 7мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 7/16 инчи. Должина На Спојување : 35. Спојување Надворешен Дијаметар : 30. 7-15 дена превозот. VXB Бренд, Nbk Јапонија MJC-30-ERD 7mm до 7/16 инчи-тип флексибилна Спојка Nbk Јапонија MJC-30-ERD 7mm до 7/16 инчи вилица-тип Флексибилна Спојка, ова е тип на вилица флексибилна спојка. Мевот овозможува ексцентричност, аголна неусогласеност и крајна игра. Спојка Со 1 Дијаметар : 7ммспојка Со 2 Дијаметар : 7/16 Инчи Должина на спојување : 35надвор Дијаметар на спојката : 30материјал : Нерѓосувачки Ова е флексибилна спојка од типот на вилицата.Тесното Вклопување овозможува пренос со нула реакција при низок вртежен момент.Лесно вклопување ви овозможува непречено да ги соберете и поделите центарот и ракавот.Одличната флексибилност овозможува ексцентричностаголна неусогласеност и извртување на вибрациите accepted.

Главните карактеристики

Избор на клиент