атфоликс Пластична Стаклена Заштитна Фолија Компатибилна Со Заштитник Од Стакло За Време На Ева, 9Ч Хибридно Стакло ДЕВИЗЕН Стаклен Заштитник На Стакло Од Пластик?
Новак

атфоликс Пластична Стаклена Заштитна Фолија Компатибилна Со Заштитник Од Стакло За Време На Ева, 9Ч Хибридно Стакло ДЕВИЗЕН Стаклен

DEN 206.24

Во достапна форма

Подобро од стакло : за разлика од вистинското стакло или калено стакло, Овој ЗАШТИТНИК на стакло Од стакло ОД хибридно Стакло од пластика е нераскинлив и без цепнатинки-одговара и компатибилен со Времето Во Ева Максимална заштита од гребење (цврстина 9Ч при притисок на пишување 500гр) - Овој пластичен стаклен заштитен филм се состои од исклучително тенок (прибл. 0,2 мм) и отпорен материјал. Уникатниот стаклен / пластичен материјален состав на Пластичната Стаклена Заштитна Фолија обезбедува најголема пропустливост на светлината и олеофобна обвивка против отпечатоци. Екстра силен силиконски леплив слој-постоечките гребнатини на екранот едноставно исчезнуваат. Додаток@Фоликс-Направен Во Германија * * * Лесен За инсталирање : ЗАШТИТНИКОТ ОД Стакло ОД ХИБРИДНО Стакло СО ДЕВИЗЕН Курс има слична вкочанетост со онаа на вистинското стакло и може да се инсталира лесно и без меурчиња. Подобро од стакло : за разлика од вистинското стакло или калено стакло, Овој ЗАШТИТНИК на стакло Од стакло ОД хибридно Стакло од пластика е нераскинлив и без цепнатинки-одговара и компатибилен со Времето Во Ева. Максимална заштита од гребење (цврстина 9Ч при притисок на пишување 500гр) - Овој пластичен стаклен заштитен филм се состои од исклучително тенок (прибл. 0,2 мм) и отпорен материјал. Уникатниот стаклен / пластичен материјален состав на Пластичната Стаклена Заштитна Фолија обезбедува најголема пропустливост на светлината и олеофобна обвивка против отпечатоци. Екстра силен силиконски леплив слој-постоечките гребнатини на екранот едноставно исчезнуваат. Додаток@Фоликс-Направен Во Германија * * * Лесен За инсталирање : ЗАШТИТНИКОТ ОД Стакло ОД ХИБРИДНО Стакло СО ДЕВИЗЕН Курс има слична вкочанетост со онаа на вистинското стакло и може да се инсталира лесно и без меурчиња. FX-Хибридно Стакло Пластично Стакло Заштитен Филм од at Foli X, ултра тенок и супер тврд, компатибилен со Времето На Ева Fx-Хибридно Стакло Стакло заштитник целосно го редефинира предметот на заштита на екранот благодарение на уникатниот состав на материјалот : развојот на овој исклучително тврд (9h цврстина на молив) и отпорен стакло / пластичен материјал овозможува да се произведат особено тенки заштитници на екранот. Така, вашиот екран на допир реагира на вашиот влез како целосно незаштитен дисплеј. Цврстината, која е невообичаено висока за заштитен филм на екранот, едвај остава шанса за гребнатини.

Главните карактеристики

Избор на клиент