Карлајл R5VX1900-4 Гумени Моќ-Клин Запчаник Појас, 4 Бендови, 5/8 Ширина, 17/32 Дебелина, 191,1 Должина
Новак

Карлајл R5VX1900-4 Гумени Моќ-Клин Запчаник Појас, 4 Бендови, 5/8 Ширина, 17/32 Дебелина, 191,1 Должина

DEN 2.67

Во достапна форма

Прецизно Обликуваните Запчаници го подобруваат свиткувањето на ременот, го намалуваат стресот на свиткување Шест Парчиња Ламинирана Ткаенина и Гума се врзани заедно во делот за компресија за врвна ефикасност на погонот. Преголемиот Полиестерски Кабел додава јачина и стабилност на ременот за време на врвните ударни оптоварувања. Елиминира Појас Камшик и Промет. Лентата за Запчаници со Клин за Напојување трајно ги поврзува поединечните елементи заедно за да обезбеди претходно усогласена големина и квалитет. Појас камшик и промет се елиминирани. Вибрациите се намалуваат. Долгиот век на траење и перформансите на запчаникот се комбинираат со стабилност на лентата. Уникатната ламинирана конструкција го комбинира супериорното свиткување на прецизно обликуваните запчаници со моќта на држење на страничните ѕидови на суровиот раб. Резултатот, совршена рамнотежа на контролиран пренос на моќ и лизгање.

Главните карактеристики

Избор на клиент