Кавју Дин Железница 40А 60А ВКЛУЧУВАЊЕ/Исклучување Прилагодлив Над Уредот За Заштита Од Напон Автоматски Повторно Поврзете Го Заштитникот СО Екранот На Напонот
Новак

Кавју Дин Железница 40А 60А ВКЛУЧУВАЊЕ/Исклучување Прилагодлив Над Уредот За Заштита Од Напон Автоматски Повторно Поврзете Го Заштитникот

DEN 320.00

Во достапна форма

Број на модел : TOVPD1-40-V TOVPD1-60-V напојување : 230vac 50/60 Hz.Моќност на вчитување : 40а/63А. опсег на вредност За заштита Од Над-напон : 230 V~300 V ЗАВРШУВА ИСКЛУЧЕНО (стандардно : 270 V). Опсег на вредност за заштита под напон : 140 V 2 210 V OFF ИСКЛУЧЕН (стандардно : 170 V). Број на модел : TOVPD1-40-V TOVPD1-60-V. напојување : 230vac 50/60 Hz.Моќност на вчитување : 40а/63А. опсег на вредност За заштита Од Над-напон : 230 V~300 V ЗАВРШУВА ИСКЛУЧЕНО (стандардно : 270 V). Опсег на вредност за заштита под напон : 140 V 2 210 V OFF ИСКЛУЧЕН (стандардно : 170 V).

Главните карактеристики

Избор на клиент