Тофику Остомија Бариера Прстени Еластична Бариера Прстени Остомија Продолжувач На Кожата Прстен Остомија Бариера Лента Остомија Материјали За Запечатување Осто?
Новак

Тофику Остомија Бариера Прстени Еластична Бариера Прстени Остомија Продолжувач На Кожата Прстен Остомија Бариера Лента Остомија

DEN 171.04

Во достапна форма

смола ЕЛАСТИЧНИ БАРИЕРА ПРСТЕНИ Остомија Бариера Прстени Еластична Бариера Прстени Остомија Кожата Продолжувач Прстен Остомија Бариера Лента Остомија Материјали за Запечатување Остомија Стома Кеси. ПРСТЕНИ За БАРИЕРА На КОЖАТА Остомија Бариера Прстени Остомија Продолжувачи На Бариера На Кожата Прстен Лента Стома Остомија Резерви за Запечатување На Остомија Стома Кеси. ПРИЛАГОДЕТЕ БАРИЕРА Прстени Остомија Материјали, Еластична Бариера Прстени Кожата Продолжувач Прстени за колостомија Кеси За Запечатување остомија Стома Торба Мирис. ПРОДОЛЖУВАЧИ НА БАРИЕРИ ОСТОМИЈА Произведена со премиум хидроколоиден материјал, доволно издржлива и практична за употреба. ОСТОМИЈА ОБЕЗБЕДУВА Еластични Бариера Прстени Остомија Материјали, Хидроколоидна Кожата Продолжувач Прстени за Колостомија Кеси. Карактеристики Size Големина : 5х5см. Материјал : Хидроколоид. Пакет Вклучувајќи - 1 x Остомија Прстен.

Главните карактеристики

Избор на клиент