Velleman K2568 LED дисплеј „Заедничка катода“, 1 одделение до 12 одделение, 7,9 “
Новак

Velleman K2568 LED дисплеј „Заедничка катода“, 1 одделение до 12 одделение, 7,9 “

DEN 756.16

Во достапна форма

Напојување на електрична енергија : 22-26 V DC нерегулирано Тековна сегмент : Статичка : 40m A, мултиплекс : 75ma. Вкупна струја во статички режим : Макс. Димензии на PCB : 5,9 x 9,9 инчи. Овој комплет содржи дисплеј со 7 сегменти кој се состои од 12 LED диоди по сегмент и 4 LED диоди за децимална точка. Користејќи дополнително напојување, што не мора да задоволува какви било строги стандарди, може лесно да се поврзе со постојното коло.

Главните карактеристики

Избор на клиент